De hoedjes, de Gouden Koets, de oranjegekte: mis niks van Prinsjesdag bij Omroep West

Gouden Koets 2012
Gouden Koets 2012
DEN HAAG - Op Prinsjesdag pakt Omroep West flink uit. Onze verslaggevers zijn voor internet, radio en televisie overal in de stad en doen verslag van de traditionele rijtoer van de Gouden Koets door Den Haag. Maar naast alle leuke dingen bekijken onze politieke verslaggevers ook nog welke punten in de Miljoenennota van belang zijn voor jou.
Op TV West zijn in de ochtend en in de middag extra lange uitzendingen te zien over de rijtoer van de Gouden Koets en de Troonrede. De live-uitzendingen zijn om 7, 8 en 9 uur 's ochtends en 's middag om 12, 1 en 2 uur. Tussendoor worden deze uitzendingen herhaald.
De progammering van 89.3 Radio West is ook helemaal aangepast aan Prinsjesdag. De presentatoren Michiel Steenwinkel, Debby Roukens, Tjeerd Spoor en Nicolette Krul hebben het voornamelijk over Prinsjesdag en zullen de verslaggevers veel 'live' in de uitzending halen. 

Den Haag viert Prinsjesdag

Op internet kun je het laatste nieuws rond Prinsjesdag volgen via een liveblog. Alle afleveringen van 'Den Haag viert Prinsjesdag' met daarin veel leuke achtergrondinformatie over Prinsjesdag vind je hier.