Scheveningen verslaat Lisse en bekert verder

Mehmet Aldogan, Scheveningen (VI-Images/OrangePictures)
DEN HAAG - Scheveningen heeft dinsdagavond de derde ronde van de KNVB beker bereikt. Op Sportpark Houtrust werd het 4-1 tegen FC Lisse.
Scheveningen begon sterk aan de wedstrijd. Na wat kleine kansen maakte Ruben Koorndijk na 23 minuten de 1-0 voor de Houtrustbewoners. Ook in de tweede helft was Scheveningen de betere ploeg. Na ruim een uur spelen resulteerde dat in een tweede doelpunt voor de nummer twee van de topklasse zaterdag. Tim Peters verdubbelde de score op aangeven van Mehmet Aldogan.
Twee minuten na de 2-0 maakte opnieuw Tim Peters de 3-0. Monteny deed nog iets tegen maakte de 3-1. Het slotakkoord was voor de Scheveningers. Mehmet Aldogan bracht de eindstand op 4-1.
Scoreverloop Scheveningen – Lisse 3-1 (1-0): 1-0 Ruben Koorndijk, 2-0 Tim Peters, 3-0 Tim Peters, 4-1 Mehmet Aldogan