VVSB strijdend ten onder tegen eredivisionist Vitesse

NOORDWIJKERHOUT - VVSB heeft dinsdagavond niet voor een sensatie kunnen zorgen tegen eredivisionist Vitesse. De Arnhemmers scoorde in de 92ste minuut de winnende treffer. Op sportpark De Boekhorst werd het 2-1.
De ploeg uit Noordwijkerhout hield in het eerste gedeelte van de eerste helft knap stand. Maar na twintig minuten kwam Vitesse toch op voorsprong. Aanvaller Bertrand Traoré maakte het openingsdoelpunt.
Na rust gingen de Arnhemmers op zoek naar de 2-0. Zo schoot Davy Pröpper op de lat, maar de ploeg slaagde er niet in om de voorsprong te vergroten. Daarna nam VVSB de regie over en ging op zoek naar de gelijkmaker. Nadat Peet van der Sloot twee kansen mistte, scoorde hij uit een corner van Vladimir Jozic.

Sensatie

Een stunt was in de maak en VVSB ging op zoek naar de overwinning. Maar het was Vitesse die een blamage kon voorkomen. Renato Ibarra maakte één minuut voor tijd het winnende doelpunt.
Scoreverloop VVSB – Vitesse 1-1 (0-1): 0-1 Bertrand Traoré, 1-1 Peet van der Slot, 1-2 Renato Ibarra