Topkok Henk Savelberg vertelt over zijn afscheid in WestBusiness presenteert: FRITS!

DEN HAAG - In WestBusiness presenteert: FRITS! ontvangt presentator Frits Huffnagel komende zondag drie uiteenlopende gasten: topkok Henk Savelberg, de Haagse wethouder Ingrid van Engelshoven en musicalster Aïcha Gill.
Meesterkok Henk Savelberg kreeg in zijn carrière maar liefst vier keer een Michelinster toegekend. Na 25 jaar neemt hij afscheid van zijn Restaurant-Hotel Savelberg in Voorburg, zaterdag kookt hij er zijn laatste diner. Dit betekent niet het einde van zijn loopbaan, hij is druk bezig met het opzetten van nieuwe zaken in Breda en Bangkok.
Ingrid van Engelshoven is onlosmakelijk verbonden met de Haagse politiek. Sinds 2010 is ze wethouder en na de gemeenteraadsverkiezingen van maart mag ze zich ook loco-burgemeester noemen. Haar portefeuille omvat Kenniseconomie, Internationaal en Jeugd en Onderwijs.

Droomrol in musical

Aïcha Gill is een Haagse zangeres die haar droom zag uitkomen toen ze een van de hoofdrollen kreeg in de nieuwe musical Dreamgirls die komende zondag in première gaat. De musical is gebaseerd op het leven van The Supremes en gaat over drie zangeressen die naam willen maken in de muziekwereld. Aïcha is niet alleen in deze musical te bewonderen, met haar meidengroep Sway timmert ze ook hard aan de weg.

Uitzendtijd

WestBusiness presenteert: FRITS! is iedere zondag te zien op TV West. De uitzending start om 13.00 uur en wordt daarna ieder uur herhaald.