Verdachten mishandeling Den Haag duidelijk in beeld

DEN HAAG - De politie is op zoek naar drie mannen die worden verdacht van een mishandeling in het centrum van Den Haag, waarbij het slachtoffer onder andere klappen en schoppen tegen zijn hoofd kreeg. In het opsporingsprogramma Team West zijn dinsdagavond duidelijke beelden van de drie getoond.

Het 22-jarige slachtoffer was in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 juli uit geweest in het centrum van Den Haag. Tegen half vijf fietste hij samen met een vriend naar huis. Op de Lange Poten kwamen ze het groepje van drie tegen en er ontstond een woordenwisseling. De man kreeg een vol limonadeflesje tegen zijn hoofd, werd in zijn gezicht gespuugd en kreeg een vuistslag in zijn gezicht.

Schoppen tegen zijn hoofd

Even werd de boel gesust, maar even later kwam het in de Wagenstraat weer tot een confrontatie. Het slachtoffer viel op de grond en kreeg een aantal klappen en schoppen tegen zijn hoofd. Bovendien gooide één van de verdachten een rood-witte verkeerspylon tegen hem aan. Vervolgens gingen de drie er vandoor.

Met een gescheurde lip, een aantal gebroken tanden en kneuzingen in zijn gezicht is de man naar het ziekenhuis gebracht. Zijn vriend heeft ook een klap gekregen, maar raakte niet gewond.

UPDATE: De drie verdachten hebben zich bij de politie gemeld na het zien van de beelden. Daarom zijn hun gezichten op bovenstaande foto onherkenbaar gemaakt en zijn de beelden uit Team West verwijderd van de website.

 

Deel dit artikel: