Verdachten mishandeling melden zichzelf na uitzending Team West

DEN HAAG - Drie mannen van 21 en 23 jaar hebben zich bij de politie gemeld, nadat ze zich hadden herkend op beelden in het opsporingsprogramma Team West. De drie werden gezocht voor een mishandeling in het centrum van Den Haag, waarbij een man klappen en schoppen tegen zijn hoofd kreeg.

Het 22-jarige slachtoffer was in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 juli uitgegaan in het centrum van Den Haag. Tegen half vijf fietste hij samen met een vriend naar huis. Op de Lange Poten kwamen ze het drietal tegen en ontstond er een woordenwisseling. De man kreeg een vol limonadeflesje tegen zijn hoofd, werd in zijn gezicht gespuugd en kreeg een vuistslag in zijn gezicht.

Schoppen tegen zijn hoofd

Even werd de boel gesust, maar kort daarna kwam het in de Wagenstraat weer tot een confrontatie. Het slachtoffer viel op de grond en kreeg een aantal klappen en schoppen tegen zijn hoofd. Ook gooide één van de verdachten een rood-witte verkeerspylon tegen hem aan. Vervolgens gingen de drie ervandoor.

Met een gescheurde lip, een aantal gebroken tanden, en kneuzingen in zijn gezicht is de man naar het ziekenhuis gebracht. Zijn vriend heeft ook een klap gekregen, maar raakte niet gewond.

Onherkenbaar gemaakt

De verdachten hebben inmiddels een verklaring afgelegd en zullen later uitgebreid worden verhoord.

Omdat de identiteit van de drie verdachten nu bekend is, zijn de bewegende beelden van de mannen van omroepwest.nl verwijderd. Hun gezichten op bovenstaande afbeelding zijn onherkenbaar gemaakt.

Deel dit artikel: