Hoofdklasse A: Quick en DHC winnen, Westlandia en Haaglandia verliezen

DEN HAAG - Quick blijft ongeslagen in de hoofdklasse A. De Haagse ploeg won zondagmiddag met 3-2 op bezoek bij De Zouaven. Met zestien punten uit zes wedstrijden staan de Hagenaars bovenaan in de hoofdklasse A.
Quick kwam in de eerste helft op voorsprong door een eigen doelpunt. Na 70 minuten maakte Marc Boshoff de 2-0 voor de uitploeg. Tien minuten voor tijd komt De Zouaven nog terug in de wedstrijd: 2-1. Twee minuten later scoort de thuisploeg uit een vrije trap de gelijkmaker: 2-2. Maar een paar minuten voor het laatste fluitsignaal stelt Sijbren Bartlema de zege veilig: 3-2.
Ook DHC pakte zondag de drie punten. In eigen huis versloegen de Delftenaren De Dijk met 1-0. Door de overwinning stijgt de ploeg naar de zevende plek met negen punten uit zes wedstrijden.

Westlandia en Haaglandia verliezen

Westlandia verloor zondag in een spannende wedstrijd van Chabab. De thuisploeg won met een minimaal verschil: 1-0. Door het verlies zakt Westlandia van de vierde naar de zesde plaats in de hoofklasse A.
Haaglandia heeft na zes wedstrijden nog geen enkel punt gepakt. De Rijswijkers waren kansloos tegen Hollandia: 6-0. Haaglandia staat nu stijf onderaan en heeft vier punten achterstand op de nummer 13 VOC.