Scheveningen bekert verder na winst op VVSB

NOORDWIJKERHOUT - VVSB is uitgeschakeld voor de tweede ronde van de Districtsbeker. In eigen huis verloren de Noordwijkerhouters met 1-2 van Scheveningen.
De wedstrijd tussen de twee Topklassers kwam flitsend op gang. Tomas Tavilla bracht VVSB al na vier minuten op een 1-0 voorsprong. Het veel sterkere VVSB kreeg in de eerste vijftien minuten een paar honderd procent kansen om de score verder uit te bouwen naar misschien wel 3-0, maar in de afwerking ontbrak het aan scherpte.
Scheveningen haalde met een 1-0 achterstand de rust en kreeg in de tweede helft meer vat op VVSB. Uiteindelijk resulteerde dit in de 1-1 toen Ferry de Jong een vrije trap goed binnenkopte. Zeven minuten later profiteerde Scheveningen-aanvaller Mehmet Aldogan van zijn snelheid en passeerde uiteindelijk VVSB-keeper Ronald van der Meer (1-2).