In de kou voor modeontwerper Alexander Wang bij H&M Den Haag

REGIO - DEN HAAG – Vanaf kwart voor 4 in de ochtend in de rij voor een originele 'Alexander Wang', zeker 100 modefans hadden het er wel voor over in Den Haag.

 

De Haagse vestiging van de Zweedse Modeketen Hennes & Mauritz (H&M) is donderdagochtend gestart met verkoop van een collectie van gastontwerper Wang. Zowel mannen als vrouwen, hebben de ochtendkou getrotseerd om hun favoriete kledingstuk van deze ontwerper te scoren bij de H&M.

Om kwart voor 9 ging de deur open en in groepjes van 15 personen mochten de fashionista's naar binnen.
Veel tijd hadden zij niet, want binnen 10 minuten moesten zij de koop rond hebben. Er mocht ook maar een beperkt aantal kledingstukken gekocht worden, per persoon mochten er 3 stuks mee.

Sportieve mode

Alexander Wang is een Amerikaanse modeontwerper die populair is vanwege zijn sportieve, draagbare mode in voornamelijk zwart en grijs. Zijn eerste collectie werd in 2007 gelanceerd en sindsdien is hij erg succesvol.

LEES OOK: Run op Uggs: gekkenhuis bij Alphense Mediamarkt

Ook op internet is de vraag naar de mode-items van deze ontwerper groot, de website van de H&M is donderdagochtend een tijdje offline geweest, vanwege de grote drukte bij het online shoppen.

Donatella Versace en Viktor & Rolf

Het is niet voor het eerst dat modefans in Den Haag in de rij staan voor een bekende gastontwerper bij de modeketen. Eerder kon daar voor weinig geld ook een originele Victor & Rolf en Donatella Versace gescoord worden.

Deel dit artikel: