Man in Zoetermeer mishandeld en op de tramrails geduwd

ZOETERMEER - Een man uit Zoetermeer is door 2 jongens mishandeld en op de rails geduwd. Het slachtoffer raakte daarbij gewond, zegt de politie.

De 2 jongens daagden de man al uit in de RandstadRail. De 34-jarige Zoetermeerder sprak de 2 aan op hun gedrag. Op het station Voorweg Laag in Zoetermeer bespuugden ze de man en ontstond een vechtpartij, waarbij het slachtoffer op de rails werd geduwd. De man kon nog net op tijd op het perron klimmen toen er een andere tram aan kwam. Hij heeft verwondingen aan zijn been. 

De jongens liepen na de mishandeling weg in de richting van Voorweg Hoog om daar weer verder te gaan met RandstadRail. De politie is naar ze op zoek. Ook mensen die in de RandstadRail zaten, toen de jongens zich misdroegen, wil de recherche graag spreken.

Noord-Afrikaanse afkomst

Het ging om 2 jongens van 19 of 20 jaar oud, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. 1 van hen droeg een wit jack, was 1,70 m lang en had kort verzorgd haar, dat hij met een scheiding naar 1 kant droeg. De ander droeg een groene jas, was ongeveer 1,80 m lang, had een mager gezicht met stoppels.

Deel dit artikel: