Haagse band Di-rect: film jezelf tijdens de seks, en stuur je vrijpartij in voor onze nieuwe videoclip!

DEN HAAG - De Haagse band Di-rect vraagt fans van 18 jaar en ouder een 'love tape' op te sturen. De band gaat de filmpjes gebruiken voor hun nieuwe videoclip voor het nummer You & I.

Het idee is ontstaan tijdens een brainstormsessie over nieuwe videoclips. 'Het is als grap begonnen. Vrienden van ons zeiden dat het nummer het goed doet in de slaapkamer', aldus bassist Bas van Wageningen. 'We doen bij deze een oproep aan mensen om hun eigen interpretatie van intimiteit te filmen', zegt Van Wageningen. Maar volgens het Haagse bandlid wordt het 'geen homemade pornofilm'. De videoclip moet in de creatieve handen van regisseur Frank van der Steen een artistieke video worden.

LEES OOK: BNN-babe Geraldine Kemper bijna bloot in videoclip van Haagse band F.

De website 'love-tapes' waar je een eigen filmpje kan uploaden, is vanaf dinsdagochtend in de lucht. De mannen zijn het wel aan hun fans verplicht om zelf ook een bijdrage te leveren, vertelt de bassist. De Haagse rockers zijn erg benieuwd hoe hun 'visuele experiment' afloopt. Ze hopen binnen 3 weken genoeg materiaal te hebben voor de videoclip.

Verticaal filmen is geen probleem

Fans die een filmpje gaan maken mogen zelfs verticaal filmen met hun telefoon. Het is volgens Van Wageningen niet erg dat er dan op beeld 2 zwarte balken naast de video komen. Van Wageningen heeft alle vertrouwen in regisseur Van der Steen. 'Hij kan ze vast wel kwijt in een videocollage.'

Deel dit artikel: