Intocht Sinterklaas in Gouda live op TV West

GOUDA - Sinterklaas komt aanstaande zaterdag met zijn pieten aan in Gouda. De NTR doet live verslag van de intocht in een speciale aflevering van het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok. Deze uitzending is ook te zien op TV West tussen 12.00 uur en 13.15 uur.

Gouda heeft een uitgebreid programma samengesteld om de aankomst van de Goedheiligman te vieren. Voorafgaand aan de intocht is er ’s ochtends ook al van alles te zien en beleven in de binnenstad.  Zo kun je naar een Pietenschool, met bootjes varen, kijken naar de show van Piet en Pieternel, acrobatische pieten bewonderen, dansen in een dansstudio en nog veel meer.

Drukte verwacht

Er worden zo’n 40.000 mensen in de stad verwacht. De gemeente Gouda raadt aan om op tijd te komen als je goed zicht wilt hebben op de intocht. De intocht is ook live te volgen via grote schermen.

Het kan voorkomen dat bepaalde locaties helemaal vol zijn. Borden langs de wandelroute geven dan aan op welke locaties er nog wel plek is.

Intocht ook op 89.3 Radio West

Verslaggever Harry van der Pol is tussen 10.00 en 14.00 uur in Gouda om voor 89.3 Radio West live verslag te doen van de intocht van de Sint. Ook de Scheveningse intocht is via de radio te volgen. 


 

Meer over dit onderwerp:
sinterklaas
Deel dit artikel: