Branden, opstootjes en ongelukken in Den Haag en omstreken, de fotografen van Regio15 zijn erbij!

DEN HAAG - Niet iedereen in Zuid-Holland is feestend het nieuwe jaar in gegaan, er zijn natuurlijk ook mensen die met Oud en Nieuw moeten werken, zoals agenten, ambulancemedewerkers en brandweermannen. Maar onder de harde werkers behoren ook de nieuwsfotografen van Regio15.

Wat ooit begon als een vrijwillige organisatie die het nieuws verzamelde, is nu een professionele organisatie die boven op nieuws zit. Sander en Danny, 2 nieuwsfotografen hebben tijdens de jaarwisseling alle branden, ongelukken en opstootjes met hun camera's vastgelegd.

Net voor het aftellen naar het nieuwe jaar waren ze bij een brandje in Wateringse Veld in Den Haag, en daarna haastten ze zich naar verschillende autobranden. In de nacht van woensdag op donderdag zijn er in de regio Haaglanden bijna 30 voertuigen uitgebrand.

Slooppand in Delfgauw afgebrand

Net na middernacht rijden de 2 naar een gevaarlijke situatie op de hoek van de Hobbemastraat en de De la Reyweg in Den Haag. Tussendoor wordt er ook nog verslag gedaan, zodat de redactie van Omroep West ook van het laatste nieuws wordt voorzien. Als laatste gaan de fotografen naar een brand in Delfgauw; aan de Delftsestraatweg is een slooppand afgebrand.

Deel dit artikel: