Ook wij bij Omroep West prutsen wel eens... bloopers te zien in TV West Archief

DEN HAAG - Het programma TV West Archief blikt terug op de programma's die Omroep West eerder op de buis bracht. In de aflevering van donderdag gaat niet alles even vlekkeloos. Zo springt verslaggever Johan Eikelboom uit het vliegtuig maar breekt het touw van zijn parachute. En we zien enkele bloopers van TV West coryfeeën, want ook op zender gaat er wel eens iets mis.

Verder in deze aflevering gaan we terug naar het jaar 2000 waarbij presentator Johan Overdevest in het programma 'In Smoking' een bezoek brengt aan het carnaval in de Bollenstreek. In dit geval is het een bijzonder carnavalsfeestje, want de feestgangers hebben een verstandelijke beperking. Ook oud-minister Erica Terpstra loopt mee in de polonaise.

En we blikken terug op het programma 'Den Haag viert 200 jaar Koninkrijk' waarbij de voetballers van de Scheveningse club SVC '08 trainen voor soldaat.

TV West Archief is elke donderdag te zien op TV West vanaf 17.00 uur. Op de website van het programma is nog veel meer te zien uit het archief.

 

Deel dit artikel: