Michel Langerak in de race voor trainerschap Quick Boys

KATWIJK - Michel Langerak is één van de kandidaten om volgend seizoen trainer te worden van Quick Boys.
De oud-profvoetballer die op dit moment trainer is van hoofdklasser ASWH zegt na afloop van de wedstrijd ASWH – Quick Boys (1-2) dat er gesproken is met de club uit Katwijk. ‘Het is nu aan de club om het gesprek te evalueren en bij mij terug te komen’, aldus Langerak.

Mooie club met mooie aanhang

Langerak vertelt dat hij zelf een brief met een CV naar Quick Boys stuurde om aan te geven dat hij interesse heeft om de opvolger van Ted Verdonkschot te worden. ‘Het is een hele grote club, met enorm betrokken aanhang. Wat me enorm aansprak was het filmpje dat ik zag van de laatste training voor de wedstrijd tegen Katwijk. De fakkels, de entourage, de manier van meeleven. Dat is iets waar ik graag deel van zou willen uitmaken.’
Volgens Langerak zijn er momenteel drie kandidaten voor het trainerschap van Quick Boys volgend seizoen. ‘Ze hebben mij verteld dat er rond half maart meer duidelijkheid moet zijn’.

Vier kandidaten

Naast Michel Langerak zouden ook Jan Zoutman, John Hoeks en Richard Grootscholten in de race zijn voor de trainerspost bij Quick Boys.