Haags liefdeskoppel terug uit New York: auto ingebouwd tussen zand en stenen

DEN HAAG - Even lekker op vakantie naar New York en negen dagen later zien dat je auto volledig staat ingebouwd tussen hopen zand en pallets vol met stoeptegels. De Haagse Charley Klepke en Mariëlle de Boer weten er alles van.
Het liefdeskoppel kwam maandag terug van een trip naar de Big Apple in Amerika. Nog moe van de lange reis wisten de twee bij thuiskomst in de Fahrenheitstraat in Den Haag niet wat ze zagen. Hun Renault Clio stond compleet ingebouwd tussen zand en stenen. Verder was de bestrating eromheen weggehaald.
Charley en Mariëlle zijn woedend over hoe ze de donkerblauwe bolide maandag aantroffen. De wagen hebben ze pas een half jaar en die zit nu helemaal onder de krassen. Toen het Haagse stel op vakantie ging stond er naar eigen zeggen nog geen bord waarop de werkzaamheden werden aangekondigd.

Met de Clio naar het werk

Na een oproep op Facebook kreeg Mariëlle de Boer het maandagavond voor elkaar om iemand van de gemeente te bereiken. Twee mannen hebben de auto daarna vrijgemaakt, zodat Charley Klepke weer naar zijn werk kon met de geliefde donkerblauwe Renault Clio.