Overvallen man (73) uit Rijnsburg vlucht door van balkon te springen

RIJNSBURG - De 73-jarige man die maandagavond op de Oegstgeesterweg in Rijnsburg is overvallen, is gevlucht door van het balkon te springen. Dat zeggen buurtbewoners tegen Omroep West.
Het slachtoffer is daarna opgevangen door buren en is vervolgens samen met zijn vrouw naar het ziekenhuis gebracht. Even daarvoor hadden twee mannen en twee vrouwen een overval gepleegd op het huis van de 73-jarige man en zijn 68-jarige vrouw. De verdachten zijn niet opgepakt.
Rond 20.30 uur belden de twee vrouwen aan bij het echtpaar. Zij zeiden tegen de de 68-jarige vrouw dat zij een pakketje kwamen afleveren. De twee mannen drongen vervolgens het huis binnen. Daarna werden de 73-jarige man en 68-jarige vrouw vastgebonden door de verdachten, die vervolgens het huis doorzochten.

Man springt van balkon

De man kon zichzelf bevrijden en vluchtte via het balkon naar de buren. Hij vertelde hen dat in ieder geval zijn portemonnee is gestolen. De vier verdachten zijn op de vlucht geslagen. Het is niet bekend hoeveel zij hebben buit gemaakt.