'Ziekenhuisbezoekers' proberen sieraden van behulpzame Voorburgse te stelen

VOORBURG - Een 31-jarige vrouw uit Voorburg, die een man en twee vrouwen de weg wilde wijzen naar het ziekenhuis, is door het drietal bijna beroofd van haar gouden sieraden. Dat gebeurde donderdag op de Scheltuslaan in Voorburg.
Het slachtoffer werd rond 13.00 uur ter hoogte van de Monseigneur van Steelaan aangesproken door drie onbekenden in een auto die vroegen hoe ze naar het ziekenhuis moesten rijden. Tijdens de uitleg van de Voorburgse werd ze hardhandig beetgepakt. De twee vrouwen in de auto probeerden vervolgens haar sieraden te stelen.
De behulpzame vrouw gaf zich niet zomaar gewonnen en wist te voorkomen dat ze haar gouden spullen kwijt zou raken. Haar sieraden raakten door de worsteling wel beschadigd.
Vrouw met gouden tanden en neuspiercing
De bestuurder van de wagen was blank, vadsig en ongeveer 35 á 40 jaar oud. Hij had kort bruin haar en droeg een wit T-shirt. De blanke vrouw naast hem was ongeveer 40 jaar oud en had zwart lang haar. Ze had meerdere gouden tanden, had een neuspiercing en droeg een bruine jas. De dame achterin de wagen was ook blank en ongeveer 30 jaar oud. Ze had zwart haar tot op haar schouders.