Aanvallend ADO Den Haag blijkt rookgordijn, versterkt middenveld met Dion Malone tegen Heracles

ADO Den Haag-FC Groningen - Dion Malone
ADO Den Haag-FC Groningen - Dion Malone
DEN HAAG - Het lijkt erop dat Henk Fraser een rookgordijn heeft opgetrokken over de opstelling van ADO Den Haag in het thuisduel met Heracles Almelo. Hij durft het toch niet aan om met vijf aanvallend ingestelde spelers te starten. De Oekraïnse vleugelspits Aleksandr Jakovenko begint op de bank, middenvelder Dion Malone bemant het Haagse middenveld.
Tijdens de vrijdagtraining liet Fraser nog een zeer aanvallend elftal opdraven, met Mike van Duinen als 'valse' middenvelder. De oefenmeester gaf openlijk aan ontevreden te zijn over het niveau van Malone in de afgelopen weken. Van Duinen liet op zijn beurt weten een rol als vooruitgeschoven middenvelder wel te zien zitten, maar hij wordt toch weer 'gewoon' gebruikt als linksbuiten.
Opstelling ADO Den Haag: Martin Hansen; Gianni Zuiverloon, Vito Wormgoor, Timothy Derijck, Aaron Meijers; Dion Malone, Thomas Kristensen, Roland Alberg; Wilson Eduardo, Michiel Kramer, Mike van Duinen.
Opstelling Heracles Almelo: Bram Castro; Tim Breukers, Ramon Zomer, Jeroen Veldmate, Mark-Jan Fledderus; Dario Vujicevic, Thomas Bruns, Simon Cziommer; Brahim Darri, Wout Weghorst, Denni Avdic.

ADO Den Haag – Heracles Almelo live op 89.3 FM Radio West

De wedstrijd ADO Den Haag – Heracles Almelo is zondagmiddag vanaf 12.00 uur live te volgen op 89.3 FM Radio West. De aftrap van de wedstrijd is om 12.30 uur.