Prachtige goals maar geen winnaar bij Katwijk-Quick Boys

KATWIJK - Het is de meest toonaangevende derby in de provincie Zuid-Holland: Katwijk tegen Quick Boys. Eerder dit seizoen won Katwijk op Nieuw-Zuid met 1-2, zaterdag bleef de return op De Krom zonder winnaar: 1-1.
Na zes minuten lag de bal al in het net. De eerste de beste kans was direct een doelpunt. Katwijker Donny van Oijen nam de bal fraai mee en liet doelman Martijn de Zwart met zijn schot kansloos. De grote kansen die daarna volgden, gingen er niet in. Marciano Mengerink miste een levensgrote kans op de 2-0, terwijl Katwijk-keeper Atam Koroglu drie kopballen van Jeroen Ketting keerde, een treffer van Harry Zwarthoed voorkwam en Tommy Bekooij de paal zag vinden.
Kortom, Quick Boys had het overwicht op het vernieuwde complex van Katwijk. Het duurde echter tot de 55ste minuut voordat er ook gescoord werd door de blauwwitten. Katwijk verdedigde niet goed uit en Jaap van der Plas schoot subliem de bal in het doel. Na de 1-1 zakte het niveau van de wedstrijd en kwamen beide ploegen niet meer in aanmerking voor een doelpunt.
Scoreverloop Katwijk-Quick Boys 1-1 (1-0): 1-0 Donny van Oijen, 1-1 Jaap van der Plas.