K's Choice, Splendid en Abba Gold maken line-up Night at the Park compleet

DEN HAAG - Met de komst van K's Choice, Splendid en Abba Gold is de line-up van Night at the Park 2015 compleet. Eerder was al bekend dat Duran Duran, De Dijk en UB40 het Haagse Zuiderpark zullen aandoen.
Night at the Park beleefde in 2014 haar eerste editie. De tweede vindt plaats op zaterdag 27 juni, de dag voorafgaand aan Parkpop, één van de grootste gratis toegankelijke popfestivals van Europa. Night at the Park is overigens niet gratis.
Eerder deze maand werden met Paul Weller, Chef'Special en Orange Skyline ook de eerste namen van Parkpop aangekondigd. Met Night at the Park en Parkpop biedt Den Haag een weekend dat geheel in het teken staat van de internationale popmuziek.

Mamma Mia

De Belgische band K's Choice brak in 1995 door met de grote hit Not An Addict. Op 24 april verschijnt een nieuw album, getiteld The Phantom Cowboy. De Haagse formatie Splendid maakt vrolijke popmuziek met invloeden uit de reggae en hiphopscene en staat bekend om de spetterende concerten. Dit jaar verschijnt hun nieuwe album.
Abba Gold is een tributeband, met leden van de originele cast van Mamma Mia in Londen, die de lange reeks hits van de Zweedse hitmachine Abba doet herleven. Volledig gekleed in de herkenbare outfits en gepaard met de danspasjes van de jaren 70 is Abba Gold niet van het origineel te onderscheiden.