Marc de Hond over zijn 12,5 jarig ‘jubileum’ in een rolstoel in WestBusiness presenteert: FRITS!

Marc de Hond
Marc de Hond
DEN HAAG - 12,5 jaar geleden kwam Marc de Hond door een medische fout in een rolstoel terecht. Komende zondag vertelt de presentator en theatermaker in WestBusiness presenteert: FRITS! hoe hij uiteindelijk veel kracht wist te putten uit deze dramatische gebeurtenis.
In zijn nieuwe theatershow ‘Scherven brengen geluk’ neemt De Hond zijn  handicap volop op de hak. Naast Marc de Hond ontvangt presentator Frits Huffnagel komende zondag ook de directeur van de Keukenhof, Bart Siemerink en verzamelaar Vincent Stittelaar.
Bart Siemerink is directeur van het mooiste lentepark ter wereld: de Keukenhof in Lisse. Vorige week opende het park weer de deuren. Vorig jaar wist de Keukenhof de barrière van een miljoen bezoekers te doorbreken. Siemerink vertelt over het succes van het park en blikt vooruit op de toekomst.

Vredespaleis in chocola

Ondernemer en verzamelaar Vincent Stittelaar bezoekt menig vlooienmarkt, antiekwinkel en het internet op zoek naar alles wat met het Vredespaleis te maken heeft. Deze week is het paleis ook in chocolade te krijgen en daarvoor is een mal uit de omvangrijke collectie van deze Haagse ondernemer gebruikt.

Uitzendtijd

WestBusiness presenteert: FRITS! is elke zondag om 13.00 uur te zien op TV West en wordt daarna herhaald tot maandagmorgen