Duinrell in Wassenaar krijgt 'nieuwe spannende' attractie

WASSENAAR - Duinrell krijgt een nieuwe spannende attractie. Dat onthulde directeur Roderick van Zuylen van Nijevelt maandag in het Omroep West-programma Debby en haar Mannen.
Op dit moment is de directeur bezig met de aankoop van de nieuwe attractie. Aan het eind van het jaar start de bouw. Het is de bedoeling dat de attractie ondanks dat het een spannend element heeft, wel voor een brede doelgroep toegankelijk is. De nieuwe attractie van Duinrell zal in Duitsland gemaakt worden.
Vroeger reisde de vader en oprichter van het park, Baron van Zuylen van Nijevelt, nog rond op zoek naar nieuwe attracties. Tegenwoordig kun je alles van Youtube halen. Alle attracties kun je op deze manier al zien. 

Familiebedrijf

Het favoriete onderdeel van directeur Roderick van Zuylen van Nijevelt blijft toch wel het oude en vertrouwde Tikibad, dat voor hem altijd op eerste plaats blijft staan. Het is 80 jaar geleden dat het landgoed voor het eerst opengesteld werd, toen was het nog een kasteel met verschillende tuinen. In 1962 begon de vader van de huidige directeur, Baron van Zuylen van Nijevelt, met de ontwikkeling van het huidige park.