Schrijver Bart Chabot uit Den Haag brengt tweede roman uit: ‘Het wordt een Haagse roman’

DEN HAAG - De Haagse schrijver en dichter Bart Chabot brengt volgend jaar april zijn tweede roman Easy Street uit. 'Het wordt een Haagse roman met een vrolijke hoofdpersoon', vertelt de 60-jarige schrijver zondag in WestBusiness presenteert: FRITS!

Twee jaar geleden bracht Chabot zijn eerste roman Triggerhappy uit, waarvan zaterdag een uitgebreide heruitgave in de winkels ligt. Daarnaast heeft de Openbare Bibliotheek in Amsterdam een tentoonstelling over de bekende Haagse schrijver samengesteld. Greatest Bits toont Chabots schrijverschap, het leven van een performer en als BN’er met persoonlijke eigendommen van de schrijver en foto’s uit Chabots schrijversleven.

LEES OOK: Owen Schumacher speelt Bart Chabot in theaterstuk over Herman Brood

Chabot, een goede vriend van de in 2001 overleden zanger Herman Brood, schrijft op dit moment het script van een muziektheaterstuk over het leven de zanger. Het muziektheaterstuk over het leven van Herman Brood krijgt de naam Chez Brood. Eerder was al bekendgemaakt dat Owen Schumacher de rol van Hagenaar Bart Chabot op zich gaat nemen. Stefan Rokebrand gaat de rol van Brood spelen. Schumacher is bekend van de typetjes die hij speelt in het tv-programma Koefnoen.

Naast Bart Chabot  ontvangt presentator Frits Huffnagel plastisch chirurg Farid Kazem en acteur Sjoerd Pleijsier.

'De plastisch chirurg van de sterren'

Farid Kazem is al meer dan 20 jaar plastisch chirurg. Na zijn studie in Leiden leerde hij de kneepjes het van vak in verschillende ziekenhuizen, waaronder het Zuiderziekenhuis in Rotterdam. In 2003 richtte hij zijn privépraktijk Kazem Aesthetica in Leimuiden op. Farid Kazem wordt 'de plastisch chirurg van de sterren' genoemd, zo behandelt hij onder meer tv-personality Patty Brard en pornoster Bobbi Eden.

De arts staat hoog aangeschreven om zijn chirurgische ingrepen als borstvergrotingen en ooglidcorrecties. Na tien jaar onderzoek heeft Kazem zijn eigen huidverzorgingslijn ontwikkelt, Nefera. In 2009 heeft hij CoolSculpting in Nederland geïntroduceerd waarmee vetcellen door koeling worden geëlimineerd.

Toen was Geluk heel Gewoon

Sjoerd Pleijsier was samen met Gerard Cox schrijver van de tv-comedyserie Toen was Geluk heel Gewoon. Miljoenen Nederlanders keken jarenlang naar de oer-Hollandse serie die na 15 jaar stopte. Pleijsier vertolkte hierin de rol van Simon Stokvis. En waar Toen Was Geluk Heel Gewoon ophield, ging Sjoerd Pleijsier met Simon Stokvis verder. Zo debuteerde hij in april 2011 als zanger.

Op zondag 24 mei brengt hij zijn tweede cd met 'sjansongs' uit. Naast zijn optreden als zanger en entertainer staat Sjoerd Pleijsier ook nog geregeld op de planken, zo was hij te zien in de musicals Ciske de Rat en Kruimeltje.

Deel dit artikel: