Deze wegen en buurten zijn afgesloten tijdens wielerkoers Olympia's Tour in Rijswijk

Dylan Baarle (links) tijdens de Olympia's Tour in 2013
Dylan Baarle (links) tijdens de Olympia's Tour in 2013
RIJSWIJK - Tijdens de laatste etappe van de Olympia's Tour is Rijswijk zondag op veel plekken afgesloten voor verkeer. Het parcours wordt om 11.00 uur afgesloten en gaat rond 16.00 uur weer open.
Bekijk hieronder welke wijk, buurten en wegen onder meer zijn afgesloten. Kijk voor een volledig overzicht op de site van de gemeente Rijswijk. Daar staat ook een kaartje van het parcours van de Olympia's Tour.

Muziekbuurt

De muziekbuurt is afgesloten tussen de Harpsingel, Admiraal Helfrichsingel en de Sir Winston Churchilllaan en het spoor. Ook de weg richting de flat aan de Sir Winston Churchilllaan met de huisnummers 375 tot 875 en de weg richting de flat aan de Klaroenstraat is afgesloten. De wijk is wel te bereiken via de Prinses Beatrixlaan.

Steenvoorde

De wijk Steenvoorde is afgesloten tussen de Dr. H.J. van Mooklaan en de Monsseigneur Bekkerslaan. Ook het gebied tussen de Dr. H.J Mooklaan, A4 en de Prinses Beatrixlaan is niet bereikbaar. Via de Prinses Beatrixlaan kun je dit gebied in- en uitrijden. Daarnaast is ook de parallelweg naar de flat met de huisnummers 615 tot en met 861 aan de Monseigneur Bekkerslaan afgesloten.

Ministerbuurt

De Ministerbuurt is tijdens de koers in tweeën gesplitst. Tussen de Prinses Margrietsingel, de Prinses Marijkesingel en de Minister Aalberselaan is het afgesloten.

Artiestenbuurt

De Steenvoordelaan is aan de kant van de Sir Winston Churchilllaan tijdens de koers dicht. De Artiestenbuurt is via de Generaal Spoorlaan bereikbaar.