Tyronne Ebuehi beoogde vervanger Aaron Meijers bij ADO Den Haag tegen PSV

ADO - Tyronne Ebuehi
ADO - Tyronne Ebuehi
DEN HAAG - Henk Fraser heeft Tyronne Ebuehi op het oog als vervanger van de geschorste Aaron Meijers voor de seizoensafsluiter van zondag tegen PSV. Dat heeft de trainer van ADO Den Haag donderdag laten weten aan Omroep West.
Omdat Meijers zondag een gele kaart kreeg in het uitduel met Willem II (1-0), moet ADO de linksback voor het eerst in twee jaar missen. Wilfried Kanon is nog steeds geblesseerd, daarom overweegt Fraser serieus om Ebuehi te laten starten. De 19-jarige verdediger, die dit seizoen debuteerde bij ADO in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, kwam tot nu toe tot zes optredens in het eerste elftal.
Clubtopscorer Michiel Kramer (17 treffers) staakte voortijdig de training vanwege knieklachten, maar de spits verwacht na behandeling 'gewoon' als basisspeler te kunnen starten. Bij PSV wordt Moordrechter Memphis Depay, met 22 doelpunten de meest trefzekere speler van de eredivisie, naar verwachting aan de kant gehouden in het Kyocera Stadion.

ADO Den Haag – PSV live op 89.3 FM Radio West

De wedstrijd ADO Den Haag – PSV is zondag vanaf 14.30 uur live te volgen op 89.3 FM Radio West. Het Haagse team speelde zich vorige maand al veilig. Komende zondag is de laatste speelronde in de eredivisie. Alle duels worden op hetzelfde tijdstip afgewerkt.