Vooruitblikken op Eurovisie Songfestival in FRITS! met Justine Pelmelay en Ronnie Tober

DEN HAAG - Het aankomend Eurovisie Songfestival houdt de gemoederen flink bezig, haalt Trijntje de finale en misschien wel nog belangrijker: welke jurk trekt ze aan? In WestBusiness presenteert: FRITS! zal presentator Frits Huffnagel met zijn gasten Justine Pelmelay, Ronnie Tober en Francis van Broekhuizen vooruitblikken op het festival.
Ronnie Tober is al meer dan 50 jaar is een geliefd zanger. In zijn jonge jaren emigreerde Tober naar de Verenigde Staten, waar zijn muzikale talent al snel werd ontdekt. Hij heeft daar zelfs gezongen voor John F. Kennedy en was regelmatig te gast in TV-programma’s als The Ed Sullivan Show. In 1963 keerde hij terug naar Nederland, waar het succes een vervolg kreeg. In 1968 deed hij namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival met het lied Morgen. Onlangs bracht Tober een nieuwe single uit, Vaarwel, Adios.
Ook Justine Pelmelay was al eerder te bewonderen op het podium van het bekendste liedjesfestival ter wereld. De verwachting was dat de zangeres in 1989 hoge ogen zou gooien met het nummer Blijf zoals je bent. Maar een mislukte laatste hoge noot gooide helaas roet in het eten en ze eindigde op een teleurstellende 15e plaats. Toch gaf ze het zingen niet op en bleven er in de loop der jaren singles verschijnen. Binnenkort verschijnt haar nieuwe plaat Stralen met een lach

Succesvolle operazangeres

Francis van Broekhuizen zit ook volop in de muziekwereld, maar zal je niet snel op het podium van het Eurovisie Songfestival tegenkomen. Deze succesvolle operazangeres treed liever op in concertgebouwen en theaters. Momenteel staat ze op de planken met de one-woman-classical-show Dolle Diva samen met Gregor Bak. In deze show combineert Broekhuizen opera met cabaret.
WestBusiness presenteert: FRITS! is iedere zondag te zien op TV West. Het programma start om 13.00 uur, daarna ieder uur een herhaling.