Haagse actrice Georgina Verbaan zenuwachtig voor de première van De Surprise

© Rogier Stoffers
DEN HAAG - De romantische komedie De Surprise met Jeroen van Koningsbrugge en de Haagse Georgina Verbaan gaat maandagavond in première. Ondanks haar ervaring is Georgina nerveus voor de eerste vertoning van de film.
Dat is af te lezen van haar Twitter-account waarop ze schrijft: 'Morgen première, dus ik sta van de weeromstuit lakens te strijken. Niemand weet waarom.'
Jeroen van Koningsbrugge speelt in de film een multimiljonair die een einde aan zijn leven wil maken. Uiteindelijk vindt hij een bedrijf dat hem wil helpen om uit het leven te stappen. Hij tekent een contract. Bij het uitzoeken van zijn kist ontmoet hij Anna, gespeeld door Georgina Verbaan, die ook zo’n contract heeft getekend. Ze worden verliefd en willen onder het contract uit, maar dat kan niet meer. De film is geregisseerd door Mike van Diem. Hij won in in 1997 met ‘Karakter’ een Oscar voor de beste buitenlandse film.

Naar de film met Radio West

Op 89.3 FM Radio West kun je volgende week in alle programma's kaarten winnen voor De Surprise. Samen met Michiel, Debby, Patrick en Tjeerd verras jij de persoon waarmee je op zondag 31 mei naar de film wilt.