Jacobs Engineering uit Leiden beste Stagebedrijf van Nederland

LEIDEN - Jacobs Engineering gevestigd in Leiden mag zichzelf ‘Het Stagebedrijf van 2015’ noemen. Die titel krijgen ze van het Studentenbureau. Zij vieren vandaag voor de tweede keer de Dag van de Stagiair. Naar schatting lopen jaarlijks rond de 100.000 studenten stage in Nederland.
Fabian Raaphorst is één van de 25 stagiairs die bij Jacobs jaarlijks werkervaring op doen. 'Ik heb andere stages gelopen maar hier heb ik de beste begeleiding en wordt ik ook het serieust genomen in mijn werkzaamheden’, zegt hij.
'Wij vinden het stageprogramma heel belangrijk. Het is de toekomstige kennis van onze organisatie en die betrekken wij zo veel mogelijk bij ons werkproces’, zegt Nadia de Graaf van Jacobs Engineering.

Jury

Volgens de jury geeft Jacobs Engineering stagiairs onder andere de kans om zich te ontwikkelen en krijgen de studenten ook de mogelijkheid om aan belangrijke projecten mee te werken.
Jacobs Engineering moest het uitvechten met de andere finalisten: Alfen B.V. uit Almere en Hoppenbrouwers Techniek uit Udenhout.