Kevin Gomez Nieto en Jaouad El Karicha naar Scheveningen

DEN HAAG - Voetbalclub Scheveningen heeft zich voor komend seizoen versterkt met verdediger Kevin Gomez Nieto en aanvaller Jaouad El Karicha. Dat heeft de club uit de Topklasse donderdag bekendgemaakt.
Gomez Nieto (21) komt over van Helmond Sport. Hij is geen onbekende bij Scheveningen; nadat hij de hoogste jeugdelftallen bij Feyenoord doorliep, kwam hij in de zomer van 2013 als jong talent bij de selectie van Scheveningen.

Kort daarna kreeg hij de kans om stage te lopen bij Stoke City (Premier League) en verdiende daar uiteindelijk ook een beloftencontract. Na een jaar Engeland ondertekende Gomez Nieto een éénjarig contract bij Helmond Sport. In de Jupiler League kwam hij afgelopen seizoen tot twintig duels.

Voetbal en studie

Met zijn overstap naar Scheveningen kiest Gomez Nieto er bewust voor om te gaan spelen op het hoogste amateurniveau en daarmee ook meer ruimte te maken voor werk en studie naast het voetbal.

El Karicha komt over van eersteklasser Wateringse Veld/GONA. De 22-jarige aanvaller geldt als één van de grootste aanvallende talenten uit de Haagse regio.

Deel dit artikel: