De West Wekker! Haags beachvolleybalgoud, een T-rex puzzel en meer berichten om je dag te beginnen

DEN HAAG - Goed weekend gehad? Beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen in ieder geval wel! Zij wonnen zondag goud in Kroatië. En in Leiden werd gepuzzeld met dino-botjes. Dat en andere berichten lees je in de West Wekker van maandag 8juni.
1.  
Alexander Brouwer (links) en Robert Meeuwsen verdedigen over drie weken hun wereldtitel  in Rotterdam en Den Haag op het WK beachvolleybal. Nu goud op een internationaal toernooi in Porec. Goed op weg mannen!
Ook een leuke bezigheid in het weekend: botscherven van een T-rex in elkaar zetten. Ruim tweehonderd mensen deden mee met puzzelen in Museum Naturalis in Leiden. Met succes: 30 stukjes pasten aan elkaar.
Heb jij nog kinderboeken liggen die niet meer gelezen worden? Lever ze dan in bij boekhandel Bruna. De boekwinkel komt in actie voor de Haagse stichting Het Vergeten Kind, ze verzamelen tweedehands kinderboeken en geven die aan kinderen in opvangcentra zodat zij ook kunnen lezen.  
In het Westland spelen andere zaken. Daar wordt het ontbreken van cameratoezicht in de Wateringse Herenstraat donderdagavond  in de commissievergadering besproken.  Winkeliers zijn de inbraken zat.
Het weer van maandag: Het blijft een beetje hetzelfde als in het weekend; zonnig met flink wat wind en rond de 17 graden.  In de middag wat stapelwolken.