Instellingen

Hajo Bruins en Thomas Cammaert in cast musical Soldaat van Oranje in Katwijk

KATWIJK - Hajo Bruins en Thomas Cammaert keren terug in de cast van de musical Soldaat van Oranje. Die wordt gespeeld in de TheaterHangaar bij vliegveld Valkenburg in Katwijk.
Bruins neemt na de zomer de rol van Van 't Sant, de persoonlijke adjudant van koningin Wilhelmina, op zich. Thomas Cammaert keert terug als Anton, de verrader.
De rol van koningin Wilhelmina wordt na de zomer vertolkt door Marisa van Eyle, Sylvia Poorta en Juul Vrijdag. Jonathan Demoor vervangt enkele malen per week hoofdrolspeler Dorian Bindels in de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema.

Langstlopende voorstelling

De musical Soldaat van Oranje is de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. In maart werd bekend dat de musical zeker tot en met december te zien is. Op 30 oktober wordt het vijfjarig bestaan gevierd.
Tijdens het Musical Awards Gala 2015 werd Soldaat van Oranje bekroond met de Eventim Publieksprijs voor de beste musical. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht. Meer dan 1,7 miljoen mensen zagen de voorstelling al.