Jeugdspeler Stef Gronsveld (19) uit Delft stroomt door naar hoofdselectie Feyenoord

DELFT - Feyenoord begint de voorbereiding van het seizoen zondag met vijf spelers die doorstromen uit de jeugdopleiding. Eén van hen is verdediger Stef Gronsveld uit Delft. Dat blijkt uit de toekenning van de rugnummers die woensdag bekend werd.
Gronsveld heeft van de Rotterdamse club rugnummer 25 gekregen. De 19-jarige Delftenaar moet als linksback onder meer concurreren met Lucas Woudenberg uit Zwammerdam, die met nummer 15 mag gaan spelen.

Ook Gouwenaar Sven van Beek (3) en Ouderkerker Wessel Dammers (22) hebben een nieuw nummer, in tegenstelling tot Hagenaars Lex Immers (10) en Anass Achahbar (29) en Ter Aarder Jens Toornstra (29). De teruggekeerde Katwijker Dirk Kuijt krijgt zijn oude nummer (7) terug. Hij ontbreekt nog wel op de eerste training.

Hoofdmacht

Uit de jeugdopleiding maken behalve Gronsveld ook doelman Kamil Miazek (13), Calvin Verdonk (24), Bart Nieuwkoop (26) en Jari Schuurman (30) deel uit van de hoofdmacht van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, die zondag de eerste training afwerkt in De Kuip.

Joey Sleegers en Warner Hahn sluiten ook aan bij de selectie. Sleegers kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor FC Eindhoven, Hahn keepte als huurling voor PEC Zwolle.
Meer over dit onderwerp:
Delft Stef Gronsveld Voetbal Eredi
Deel dit artikel: