Speeltuin De Korte Akkeren in Gouda het meest genomineerd voor 'De Gouden Glijbaan'

DEN HAAG - De nominaties voor de leukste speeltuin van de regio stromen binnen. Speeltuinvereniging 'De Korte Akkeren' in Gouda is door de inwoners van Zuid-Holland het meest genomineerd. Maar de verschillen zijn klein en met nog een maand te gaan is alles nog mogelijk.
Er zijn tot nu toe 38 speeltuinen genomineerd voor 'De Gouden Glijbaan'. Maar er kan er maar één winnen. Speeltuinvereniging 'De Korte Akkeren' gaat dus aan kop.

De Goudse speeltuin wordt op de voet gevolgd door speeltuin Zuiderkwartier in Leiden op de tweede plek. Die twee speeltuinen voelen ook de hete adem van de Leidschendamse Speeltuin Vereniging in de nek, want die speeltuin vult de top-3 aan.

Stemmen!

Is de speeltuin bij jouw in de buurt veel leuker? Nomineer deze dan alsnog voor ‘De Gouden Glijbaan’.

De drie speeltuinen met de meeste nominaties worden getest door de Speeltuinbende. Zij zullen een winnaar uitkiezen. In augustus zal de winnende speeltuin in het zonnetje worden gezet en mag zich een jaar lang de leukste speeltuin van de regio noemen.

Testkaart

Het is moeilijk om te kiezen wat het meest belangrijk is van een speeltuin. De toestellen, het uiterlijk van de speeltuin of moet er een WC aanwezig zijn? Om een speeltuin goed te kunnen beoordelen gebruik je de Gouden Glijbaan Testkaart.
Meer over dit onderwerp:
De Gouden Glijbaan
Deel dit artikel: