De West Wekker! Schoenketen Van Dalen maakt doorstart en topdrukte bij dierenhotels door vakantie

DEN HAAG - Goedemorgen! We kunnen gewoon onze schoenen blijven passen bij Van Dalen. Het failliete bedrijf gaat in afgeslankte vorm verder en bij het dierenhotel in Maasland is het volle bak nu de vakantieperiode is aangebroken.
1. 'Mijn moeder was een geliefd persoon', jongen Schoonhoven rouwt om overleden moeder, zus en vriend

Nooit meer kan hij roepen 'Mama, ik ben er'. Kevin Mporendore uit Schoonhoven was maandag op vakantie in Bulgarije toen hij werd gebeld met het bericht dat zijn moeder en zijn zusje omgekomen zijn bij een eenzijdig auto-ongeluk op de A16. Daarbij overleed ook een meerijdende vriend van de familie.

2. Schoenenketen Van Dalen gaat in afgeslankte vorm verder
In afgeslankte vorm gaat schoenketen Van Dalen verder. Yari Holding neemt twaalf winkels en 125 personeelsleden over. Daarover is overeenstemming bereikt met de curator.  

3. Vakantietijd breekt aan! Topdrukte bij dierenhotels
Terwijl de baasjes van de zon genieten worden in een dierenhotel in Maasland ook de huisdieren in de watten gelegd. Het is nu topdrukte vanwege de vakantieperiode.  

4. 'Architect Jo Coenen ontwerpt nieuw cultuurcomplex Spuikwartier'
Vandaag onthult de gemeente Den Haag de exacte plannen, maar zeker is dat Jo Coenen tekent voor het ontwerp van het nieuwe cultuurcomplex in het centrum van Den Haag.  

5. Schilderswijk bedankt hulpverleners met diner na ongeregeldheden
Bewoners van de Haagse Schilderswijk hebben gisteravond stilgestaan bij de ongeregeldheden die daar na de fatale arrestatie van Mitch Henriquez plaatsvonden. Dit deden ze tijdens een 'Schilderswijk-diner'.

Het weer: Een bewolkte dag wordt het en af en toe zijn er buien. Bij een zwak tot matige westenwind wordt het 22 graden.
Meer over dit onderwerp:
West Wekker Westwekker
Deel dit artikel: