Grote bierbrouwer presenteert huisbiertje op De Pier in Scheveningen

DEN HAAG - De Pier B.V. en een grote bierbrouwer hebben een samenwerking gesloten voor vijf jaar. De bierbrouwer wordt daarmee de exclusieve bier- en drankenleverancier voor alle horecaondernemers op De Pier in Scheveningen.
Vooral het biertype Kornuit zal op veel terrasjes worden geserveerd. Ook gaat de bierbrouwer meewerken aan de invulling en de programmering van evenementen en festivals op De Pier. Het doel van de samenwerking is om De Pier weer de ultieme bestemming in Scheveningen te maken.

Jasper Stam van De Pier B.V.: 'Evenementen en festivals op het gebied van cultuur en muziek maken een belangrijk deel uit van de nieuwe positionering van De Pier en daar past Kornuit zeer goed bij.'

LEES OOK: Populaire televisieserie Penoza filmt op Scheveningse Pier: Zeer trots dat ze hier komen draaien

Open voor publiek

De Scheveningse Pier was sinds 1961 een levendig horeca-, winkel- en entertainmentcomplex. In 2013 moest het gebouw zijn deuren sluiten omdat het niet meer voldeed aan de brandveiligheidseisen. Binnenkort gaat De Pier gedeeltelijk weer open voor publiek. In oktober kreeg het gebouw aan de Noordzee een nieuwe eigenaar en sindsdien wordt De Pier volledig gerenoveerd. Er komt onder andere een reuzenrad waarin mensen kunnen dineren. De komende maanden worden de nieuwe ondernemers bekendgemaakt. De culturele opening vindt plaats op 25 en 26 september.

>>Lees alles over de Scheveningse Pier in ons dossier
Meer over dit onderwerp:
De Pier Scheveningen Horeca Grolsch
Deel dit artikel: