Sneller van je kater af met dit 'wonderdrankje' van twee Haagse vrienden

DEN HAAG - Omdat één biertje drinken niet bestaat en veel mensen het zonde vinden om die wijnfles terug te zetten als er nog maar een bodempje in zit, hebben twee Haagse vrienden een drankje bedacht waarmee je de volgende dag sneller van je kater zou moeten herstellen.
Het drankje, de SMART after alcohol, is een mix van vitamines, mineralen en aminozuren. In het flesje zitten onder meer even veel voedingstoffen als in zeven sinaasappels, vier eieren en vier kilo broccoli. Dankzij al die gezonde ingrediënten zou je dus sneller moeten herstellen.

LEES OOK: Altijd al politici van een drankje willen voorzien? De Tweede Kamer zoekt een nieuwe kelner

De twee Haagse jeugdvrienden Danny Mosselman en Fred van de Graaf bedachten het 'wonderdrankje'. Samen met de Haagse Hogeschool en onderzoeksteams van artsen, lectoren en studenten werkten ze de afgelopen drie jaar aan de ontwikkeling van het middel.

Middel helpt tot vijf of zes drankjes

Wie nu denkt dat hij de effecten van een hele krat bier kan wegpoetsen met dit drankje komt bedrogen uit. Het middel helpt alleen als je niet meer dan vijf of zes alcoholische drankjes hebt gedronken.

Het drankje is in verschillende winkels in het land te koop. Maar wil je echt geen last hebben van een kater, drink dan gewoon met mate!
Meer over dit onderwerp:
Kater Drankje Den Haag Haagse Hogeschool Gezond
Deel dit artikel: