POLL: Hoe moet het nieuwe 'Cultuurpaleis' op het Spui gaan heten?

DEN HAAG - 'Heb je zin om vanavond mee te gaan naar het OCC?' Toegegeven, dat bekt niet echt lekker. Woensdag presenteerde het Haagse stadsbestuur het ontwerp voor een nieuw Onderwijs en Cultuur Cluster (OCC), zoals ambtenaren het nieuwe 'Cultuurpaleis' genoemd hebben. Er ontbreekt dus alleen nog een naam voor het gebouw.
Want 'OCC', dat klinkt meer als een ziekte dan als een plek waar je gezelligheid vindt. ('Ik kan niet werken vandaag, ik heb OCC'). Er circuleren al enkele bijnamen op sociale media. Architect Jo Coenen noemde het
zelf bijvoorbeeld 'een mooie doos'. De ontwerper Patrick Fransen die het gebouw tekende hoorde in de wandelgangen 'het Frietbakje' voorbijkomen. Ook 'de Radiator', 'de Tondeuse' en 'de Vuurkorf' kwamen werden genoemd. En ongetwijfeld wordt dit rijtje nog aangevuld.
Het vorige ontwerp zou Spuiforum gaan heten, in de volksmond 'Cultuurpaleis'. Met het oude ontwerp zijn ook die (bij)namen geschrapt. Wat vind jij een toepasselijke naam? Vul de poll in. Appgebruikers doen dat hier.