Stembus voor De Gouden Glijbaan gesloten

DEN HAAG - De stembus voor de leukste speeltuin van de regio is gesloten. Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de stand zal woensdag 5 augustus bekend gemaakt worden. De nummers één en twee worden door een speciaal testteam uitgeprobeerd. Op donderdag 13 augustus wordt in het programma Debby en haar Mannen feestelijk bekendgemaakt welke speeltuin wint.
Speeltuinen uit de hele regio -en daar buiten- zijn genomineerd voor De Gouden Glijbaan. Meest opvallende nominatie is een speeltuin in Heerlen (Limburg). Er worden door Wegener Media ook lokale winnaars aangewezen. Omroep West werkt in deze verkiezing samen met Wegener Media en de NSGK Speeltuinbende.  

Vlak voor het weekend, met nog enkele dagen te gaan, stond de buurtspeeltuin aan de professor van der Waalslaan in Voorschoten op de eerste plek. Speeltuin De Akkeren in Gouda stond tweede, op de voet gevolgd door Kinderster in Wateringen.

Eindstand

Woensdag 5 augustus zal de eindstand wat betreft de stemmen bekend gemaakt worden. Alleen de nummers één en twee kunnen dan nog veranderen. Een speciaal testteam van de NSGK Speeltuinbende zal kijken wat de leukste speeltuin van de regio is. Daarbij wordt onder andere gekeken naar toegankelijkheid, veiligheid, afwisseling en plezier.
Meer over dit onderwerp:
De Gouden Glijbaan
Deel dit artikel: