De West Wekker! Kramer scoort ook voor Feyenoord en olifant bezoekt markt in Noordwijkerhout

DEN HAAG - Goedemorgen! Oud-ADO Den Haag-spits Michiel Kramer scoort bij zijn debuut meteen voor Feyenoord en bezoekers van een kofferbakmarkt in Noordwijkerhout staan vol verbazing te kijken naar een loslopende olifant. Begin je week goed met de West Wekker van maandag!
1. Michiel Kramer gaat vrolijk verder en scoort bij debuut voor Feyenoord
Michiel Kramer heeft zijn officiële debuut bij Feyenoord opgeluisterd met een doelpunt. De aanvaller viel in de 61e minuut in voor Colin Kazim Richards en zette een kwartier later Feyenoord op voorsprong tegen SC Cambuur.

2. Anton Corbijn neemt afscheid van fototentoonstelling in Fotomuseum Den Haag
Met een signeersessie heeft Anton Corbijn zijn afscheidstentoonstelling in het Fotomuseum in Den Haag afgesloten. Op de laatste dag van zijn fototentoonstelling '1-2-3-4' kwamen veel bezoekers af. Corbijn neemt afscheid van het fotograferen: hij richt zich tegenwoordig meer op zijn nieuwe baan als filmregisseur.

3. VIDEO: Olifant wandelt over kofferbakmarkt in Noordwijkerhout: 'Dit meen je niet!'
Met open mond van verbazing zagen de bezoekers van een kofferbakmarkt in Noordwijkerhout zondagmiddag een gigantische grijze bezoeker lopen. Olifant Buba van circus Freiwald struinde zonder begeleider over de markt.

4. Bestuurders bij Netbeheerder Alliander krijgen te veel betaald
Energietnetwerkbeheerder Alliander ontduikt de wet die topsalarissen aan banden legt. De bestuursvoorzitter en de financiële topman krijgen vier ton per jaar, terwijl dat volgens de wet maar 178.000 euro mag zijn.

Het weer: In de ochtend valt er nog veel regen, maar in de middag wordt het droog en zo'n 18 graden.
Meer over dit onderwerp:
West Wekker
Deel dit artikel: