Hoogstaande winkeltechnologie in Zoetermeer; de passpiegel helpt je aan een nieuwe outfit

ZOETERMEER - In de oudste winkelstraat van Zoetermeer is nu de nieuwste winkeltechnologie te vinden. House of Blue Jeans in de Dorpsstraat is als demo-winkel uitgekozen door een bedrijf uit Hong Kong om technologische hoogstandjes uit te proberen.
Klanten krijgen een welkomstbericht zodra ze de winkel binnen stappen en de verkoper ziet op zijn mobiel wie zijn klanten zijn. Zodra je een kledingstuk op een tafeltje bij de passpiegel legt, verschijnt er een hologram in de spiegel waarin je 3D het kledingstuk kan bekijken en de beschikbare maten kan zien.

Ook kan je de spiegel bijpassende kleding laten uitzoeken en de verkoper digitaal oproepen vanuit de paskamer. Betalen kan op de oude manier, maar ook met digibytes, net als de bitcoin een virtuele munt.

Online shoppen

Door het oude winkelen met digitale gadgets sneller en moderner te maken, gaan traditionele winkels de concurrentie aan met online shoppen. Eind van de maand zal waarschijnlijk de burgemeester van Zoetermeer de nieuwe technologie in House of Blue Jeans officieel in gebruik nemen.

Deel dit artikel: