Aanhangwagen Hazerswoude gestolen: 'Hij zat vol hulpgoederen voor zwerfhonden in Griekenland'

Deze aanhangwagen is gestolen
Aanhangwagen -gestolen-spullen
HAZERSWOUDE-DORP - Esther Didden uit Hazerswoude is ten einde raad. Ze zamelt hulpgoederen in voor zwerfhonden in Griekenland. Een volle aanhanger stond klaar om te vertrekken naar Kreta, maar afgelopen weekend is de aanhangwagen vol met gedoneerde spullen weggehaald.
‘Er zaten echt heel veel spullen in. Medicijnen, speelgoed, kussentjes en transportbenches.  Allemaal voor de honden in Griekenland,´ aldus Esther. 'En nu hebben we helemaal niets meer'.  
Esther zamelt de spullen in via haar Facebookpagina voor haar stichting Therrey’s Dream. Zo wil ze asiels ondersteunen.'Want dat is daar echt heel hard nodig', vertelt ze.

Verdacht busje

Didden tast nog in het duister over wie het gedaan zou kunnen hebben. De Hazerswoudse gaat er vanuit het iemand is die het op de aanhangwagen had gemunt en niet op de spullen die er in zaten. Haar vriend heeft in het weekend een verdacht busje gezien en heeft dat gemeld aan de politie. Ze denkt zelf dat diezelfde mannen ook haar spullen hebben gejat.
Esther roept iedereen op Facebook iedereen op om mee te zoeken naar de vrachtwagen. 'Mensen blijf alsjeblieft volop delen! Wij hopen op een goede afloop! P.s. de vluchtboxen zijn gemerkt en voorzien van de text: Therrey's Dream.  Dus mochten jullie ze toevallig tegenkomen of een grote partij kussens of dierenspullen zien, neem dan alsjeblieft contact met ons op.', schrijft de gedupeerde vrouw op Facebook.