Twee specifieke getuigen gezocht in zaak vondeling Larensestraat Den Haag

DEN HAAG - Een donkere man met een kinderwagen en de bestuurder van een grijze bestelbus worden gezocht als getuige in de zaak van het te vondeling gelegde meisje in Den Haag. De baby werd op 8 september achtergelaten in de tuin van een woning aan de Larensestraat. De nieuwe getuigenoproep is dinsdagavond gedaan in het opsporingsprogramma Team West.
De man met de kinderwagen zou kort voordat de baby werd gevonden in de omgeving van de Larensestraat hebben gelopen. De man met de grijze bestelbus zou een week en drie dagen voor de vondst vlakbij de woning hebben gestaan. Mogelijk reed hij in een Opel Combo of een Volkswagen Caddy. De politie hoopt dat zij zich melden of dat mensen weten om wie het gaat.

Vorige week toonde de politie in Team West en Opsporing Verzocht al de ondertekening van het briefje dat bij het meisje werd gevonden. Dat leverde ruim twintig tips op. Een vrouw met een hondje die als getuige werd gezocht, meldde zich bij de politie. De recherche blijft op zoek naar een persoon, vermoedelijk een vrouw, die een rondje fietste door de Larensestraat kort voordat het kindje werd gevonden.

LEES OOK: Vondeling Den Haag is 'een hele lieve baby', meisje uit Larensestraat heeft een naam gekregen
Meer over dit onderwerp:
Vondeling Larensestraat Den Haag
Deel dit artikel: