Den Haag heeft nieuwe striptekenaar en stripblad De Haesjager

DEN HAAG - Met het overlijden van striptekenaar Marnix Rueb - die Haagse Harry tekende - ontstond er een grote leegte in stripstad Den Haag. De Haagse stripmaker haes (Hugo Seriese) hoopt die leegte een heel klein beetje op te vullen. Haes geeft elke maand het nieuwe stripblad De Haesjager uit met korte verhalen in verschillende stijlen geïnspireerd door het Haagse leven. De striptekenaar heeft tot nu toe zo'n 60 abonnees die hij persoonlijk het blad op de fiets komt bezorgen op de tweede vrijdag van de maand. Het Haagse ingrediënt dat haes elke keer in zijn strips mengt is naar eigen zeggen "het rauwe, de viezigheid en het onvoorspelbare dat je in Den Haag steeds tegenkomt".
Haes geeft elke maand het nieuwe stripblad De Haesjager uit met korte verhalen in verschillende stijlen geïnspireerd door het Haagse leven. De striptekenaar heeft tot nu toe zo'n 60 abonnees die hij persoonlijk het blad op de fiets komt bezorgen op de tweede vrijdag van de maand.

Het Haagse ingrediënt dat haes elke keer in zijn strips mengt, is naar eigen zeggen 'het rauwe, de viezigheid en het onvoorspelbare dat je in Den Haag steeds tegenkomt'.

Deel dit artikel: