Henk Fraser verlengt contract bij ADO Den Haag tot 2017

DEN HAAG - Henk Fraser verlengt zijn contract bij ADO Den Haag met een jaar. Dat is vrijdagochtend bekend gemaakt op een persconferentie van de Haagse club.
Fraser is sinds februari 2014 de hoofdtrainer van ADO Den Haag. Hij nam het stokje over van de ontslagen Maurice Steijn.


'De uitdaging bij de club gaf de doorslag', vertelde Fraser op de persconferentie. Op de vraag of de Chinese eigenaar van de club, Hui Wang weet van de verlenging, antwoordde algemeen directeur Jan Willem Wigt: 'Natuurlijk is Hui Wang op de hoogte. Hij staat achter dit besluit.'

'Rol Hongbo wordt nog bekeken'

Naast de verlenging van Frasers contract ging het ook over de komst van de nieuwe assistent-coach Gao Hongbo. De club wilde daar nog niet te veel over zeggen. 'Er wordt momenteel gekeken naar de rol van Hongbo. De verblijfsvergunning heeft wat voeten in aarde. Wacht af wat er gaat gebeuren’, aldus Wigt die verder niet wilde ingaan op de zaak Gao Hondo.

LEES OOK: ADO-trainer Henk Fraser: 'Geen handen geschud met Gao Hongbo, handen vol aan Excelsior'

Wanneer er meer duidelijk wordt over de plannen met de Chinees Hongbo, is niet bekend. Hongbo gaf aan het begin van deze week aan dat hij eerste drie dagen mediastilte in wilde lassen, zodat hij alles goed op zich kon laten inwerken.
Meer over dit onderwerp:
ADO Den Haag Fraser Voetbal Eredivisie
Deel dit artikel: