Britse rockband Editors in Den Haag voor signeersessie nieuwe album

Britse rockband Editors deelt handtekeningen uit in Den Haag
DEN HAAG - De Britse rockband Editors kozen Den Haag voor de lancering van hun nieuwe album. Dat gebeurt vrijdagavond in een uitverkocht Paard van Troje. Vrijdagmiddag verschenen de leden van de populaire band al in de Hofstad voor een signeersessie.
Editors heeft een speciale herinnering aan Den Haag.'We speelden zes of zeven jaar geleden al in het Paard van Troje. Dat was een bijzondere avond voor ons', aldus drummer Ed Lay. 'Die sfeer en energie hopen we nu weer te creëren.'
Hun vijfde album 'In Dream' werd vrijdagmiddag door de bandleden gesigneerd in boekhandel Paagman aan de Lange Poten in Den Haag. De eerste liefhebber in de rij kwam er speciaal voor uit Venray gereden: 'Stiekem ken ik het album al 3 weken. Illegaal ja. Het is heel erg mooi. Elektronisch, net als het derde album'.

Uitverkocht

Editors is bekend van hits als 'Papillon' en 'The racing rats'. Het vorige album 'The weight of your love' stond op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100. Op 4, 5 en 6 november speelt de band voor een uitverkochte Heineken Music Hall.