Nieuwe single en theatervoorstelling voor zangeres Antje Monteiro

DEN HAAG - Showbizz lady Antje Monteiro komt handen te kort. Ze begeleidt haar dochter, Romy Monteiro zij schittert op dit moment in de musical The Bodyguard. Daarnaast zijn de repetities gestart van de theatershow Opvliegers waarin Antje een rol speelt en ze laat een nieuwe huis bouwen. Toch heeft Antje de tijd gevonden om een nieuwe singel op te nemen.
De zangeres laat in de talkshow FRITS! weten dat de single binnenkort uitkomt. Ze laat in het midden of haar dochter Romy ook meezingt op de plaat.
Antje Monteiro startte haar musicalcarrière in theaterproductie Jeans, waarmee zij twee jaar langs de theaters toert. Als klap op de vuurpijl krijgt Antje de hoofdrol in de succesvolle musical Aïda. In 2009 gaat haar droom in vervulling als ze eerste Nederlandstalige album uitbrengt.

Weer in het theater met Opvliegers

Naast musicalster, zangeres en presentatrice van het televisieprogramma Het gevoel van, is Antje Monteiro ook televisiemaker. Drie jaar geleden heeft ze ons kennis laten maken met de wereld van woonwagenbewoners, met de serie Gypsy Girls. In november staat ze weer in het theater met de komische theatervoorstelling Opvliegers.
'Het is een muzikale komedie. Ik heb het script gelezen en ik lag helemaal in een deuk. Volgens mij wordt het heel grappig', besluit Antje Monteiro.