Beste kapsalon van Zuid-Holland in 2015 staat in Rijswijk

© Facebook Haarvisie
RIJSWIJK - Kapsalon Haarvisie in Rijswijk heeft maandagavond de prijs voor 'beste kapsalon van Zuid-Holland' gewonnen. Dat gebeurde bij de Kapsalon Awards 2015 in Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek.
'Ik vind het geweldig, omdat we heel veel passie en energie in onze salon steken. Het is leuk als je daar waardering voor krijgt', zegt eigenaar Jamal Benmessaoud.
De score van de salons werd voor de ene helft bepaald door stemmen van het publiek. De andere helft van de punten werd toegekend door de jury. Die bestaat onder meer uit topkapper Rob Peetoom, visagist en haarstylist Mari van de Ven en modeontwerper Hans Ubbink.

Digitaal

Haarvisie ging er ook met de prijs vandoor in de categorie 'beste hairextensions' en 'beste digitale salon'. Benmessaoud: 'We plaatsen reviews op onze site, of ze nu goed of slecht zijn. Als je een hotel gaat boeken, kijk je ook eerst naar de beoordelingen. En als je 'kapper Rijswijk' googlet, komen wij bovenaan. In mijn branche zijn weinig mensen daar echt mee bezig.'
Velvet Monkey House of Hair in Almelo ging er dit jaar met de hoofdprijs (beste kapsalon van Nederland') vandoor, maar dat deert Benmessaoud niet: 'De prijs voor 'beste kapsalon in Zuid-Holland' is een kroon op het werk dat wij de afgelopen jaren gedaan hebben.'