Ondernemers Pier op Scheveningen missen Hagenaars: 'Ze kijken de kat uit de boom'

DEN HAAG - Het gaat goed met de ondernemers van de Pier. Mensen uit het hele land en zelfs de hele wereld weten de attractie op Scheveningen te vinden. Toch zit één ding de ondernemers niet helemaal lekker: mensen uit Den Haag zijn er nauwelijks.
Duitsers, Zeeuwen en Brabanders genoeg op de Pier, maar het eigen volk laat nog even op zich wachten. 'Het gaat de goede kant op, maar de Hagenezen hebben de Pier nog niet ontdekt', vertelt Aad Rog van De Pier Pannenkoeken.

LEES OOK: Benedendek van Scheveningse Pier weer deels geopend

Het is meerdere ondernemers opgevallen dat er weinig mensen uit Den Haag op de Pier te vinden zijn. 'Ze kijken de kat uit de boom', vertelt Kim Timmer van Groeten uit Scheveningen. 'De Pier alleen is niet genoeg om ze uit het centrum te trekken.'

Hagenaars hard nodig

De ondernemers hebben de Hagenaars deze winter hard nodig. De dagjesmensen blijven weg door het koude weer en dus moeten mensen uit de buurt de zakken van de ondernemers vullen. Er wordt dan ook van alles uit de kast getrokken: workshops, optredens en markten moeten de Hagenaars naar Scheveningen lokken.
Meer over dit onderwerp:
Ondernemers Pier Scheveningen Den Haag
Deel dit artikel: