Topper Katwijk-Spakenburg krijgt geen winnaar

KATWIJK - Katwijk heeft zichzelf ernstig tekort gedaan tegen Spakenburg. De oranjehemden speelden met 1-1 gelijk tegen de koploper uit de topklasse. En dat terwijl Katwijk hele grote kansen kreeg om de 1-0 voorsprong uit te bouwen.
Marciano Mengerink opende na tien minuten de score. Hij scoorde uit de rebound, nadat Robbert Susan de bal tegen de lat had gekopt. Via Peter de Lange kwam Spakenburg langszij in de tweede helft. Katwijk trof twee keer de paal en wist de 2-1 niet aan te tekenen.
In de topklasse zakt Katwijk naar de vierde plek. Spakenburg blijft koploper, maar Kozakken Boys nadert tot één punt. Katwijk heeft vier punten achterstand op Spakenburg.
Scoreverloop Katwijk-Spakenburg 1-1 (1-0): 1-0 Marciano Mengerink, 1-1 Peter de Lange.